Ajánlat hirdetőknek

Kétféle lehetőséget kínálunk az együttműködésre.

Banneres hirdetés az oldalon

Lehetőség van a főoldal tetején, a bal oszlop keresője alatt és a főoldal végén reszponzív bannerek elhelyezésére. A hirdetés költsége felől érdeklődj az infoKUKACcsereberePONThu email címen.

Kategória adminisztrátor pozíció

Mit szólnál hozzá, ha megkapnád az egyik termékkategóriát (pl. az INGATLAN, ÉPÍTKEZÉS, OTTHON) és az összes alkategóriáját, amelynek Te lennél a gazdája, főbérlője, adminisztrátora!?

Ha igen a válaszod, akkor lássuk! KATEGÓRIA ADMINként tiéd lesz az adott termékkategóriában:

- a weblap hátter,

- a keresés-találati lista oldalak reszponzív banner felületei,

-  és a bal oszlop KERESŐ modul alatti reszponzív banner felülete.

A reszponzív banner felületeket használhatod a saját céged, termékeid és szolgáltatásaid hirdetésére, bérbe is adhatod ezeket az pl. az üzleti partnereidnek, vagy akár neked hasznot termelő Google AdSense hirdetéseket is elhelyezhetsz.

Mi a lényeg, hogyan legyél jó KATEGÓRIA ADMIN, hogyan és miért éri meg ez neked?

- helyezz el minél több saját apróhirdetést az általad felügyelt termékkategóriába,

- szervezz minél több más által felrakott apróhirdetést az általad adminisztrált termékkategóriába,

- minél több apróhirdetés van az általad felügyelt termékkategóriában, annál több találatot és látogatót kapsz pl. a Google keresőből, illetve az oldalon böngésző felhasználók közül, a sok látogató és a minél több saját apróhirdetés növelni fogja az eladásaid (ezáltal a forgalmad), és a sok látogató még többet klikkel majd a bannereidre (ami vagy eladásokat hoz, vagy hirdetési klikk-bevételt termel neked).

Amennyiben érdekel a KATEGÓRIA ADMIN pozíció, szívesen dolgoznál egy költséghatékony, sőt bevételorientált hirdetési módszerrel, akkor várjuk a jelentkezésed az infoKUKACcsereberePONThu email címen.