Felhasználói azonosítás

Az ingyenes regisztráció után a felhasználó még nincs azonosítva, nem bizonyította hitelt érdemlően a kilétét. Ugyan a nem azonosított felhasználó 100%-ban használni tudja az oldalunkat, különböző szöveges formákban kapcsolatba tud lépni más hirdetőkkel, üzletelni és csereberélni is tud, de a (csere)partnerek és potenciális vásárlók előnyben részesítik az azonosítással rendelkező felhasználókat (jobban bíznak bennük, mert már felfedték a kilétüket, hitelt érdemlően bebizonyították, hogy a regisztrációs adataik megegyeznek a valósággal).

Az azonosítás elvégzéséhez először regisztrálj, majd jelentkezz be az oldalra és kattints a fejlécben is megtalálható FELHASZNÁLÓI AZONOSÍTÁS linkre és kövesd a lépéseket.

Egyik lehetőség a bankszámlás azonosítás. Ez esetben kérjük, hogy utalj a saját bankszámládról 200 Ft+Áfa, azaz bruttó 254 Ft-ot a cserebere.hu oldal üzemeltetőjének számlaszámára: LinkHolder Kft. | 11735005-21192438 | közlemény: a saját felhasználóneved

Természetesen az utalt összegről szóló e-számlát 15 napon belül megküldjük a regisztrációs során megadott email címre (papír alapú számlára és ennek postázására nincs lehetőség). A bankszámlás azonosítás csak akkor érvényes, ha a regisztrációnál megadott teljes személynév és az utalást indító bankszámla tulajdonosának neve megegyezik, magyarán az a kérésünk, hogy ha Te regisztráltál, akkor a saját bankszámládról utalj. Miért fontos a névegyezőség? Mert nem a bruttó 254 Ft elutalása a lényeg, hanem a személyed pontos beazonosítása. Az összeg beérkezését követő 3-5 munkanapon belül AZONOSÍTOTT FELHASZNÁLÓ státuszt kapsz!

Másik lehetőség az SMS azonosítás. Ez esetben kérjük, hogy küldd el a rendszer által generált kódot a 06-90-643-123 emelt díjas telefonszámra. Az SMS díja 400 Ft+Áfa, azaz bruttó 508 Ft. A válaszüzenetben megkapod a felhasználói azonosításhoz szükséges jelszót. Az emelt díjas telefonszámra csak a magyarországi Telenor, Magyar Telekom, Blue Mobile vagy Vodafone mobilhálózatokból küldhető az SMS. Vedd figyelembe, hogy az SMS-sel történő azonosítás csak a regisztráció során megadott telefonszámmal való egyezés esetén érvényes! Ha ez mégis eltér, akkor először változtasd meg a SAJÁT ADATAIM menüpont alatt.

Az emelt díjas SMS szolgáltatást az Info-Tech 2006 Bt. biztosítja (székhely: 5200 Törökszentmiklós, Almásy út 29. | www.info-tech.hu | info@info-tech.hu). Az SMS küldésével kapcsolatos elektronikus adatátviteli problémákért, a hálózatok esetleges hibáiért, hibásan elküldött kódokért vagy a telefon konfigurációjából eredő hibákért felelősséget sem az SMS szolgáltató, sem a cserebere.hu oldal üzemeltetője nem vállal.