38 000 Ft

2db Samsung Galaxy J5 Duos 2016 (fehér és fekete).

Sziasztok!

Eladó a párom (fehér) illetve az én (fekete) telefonunk. Karácsonyra kaptuk őket de igazából nincs szükségünk rájuk. Jószerével csak kipróbált, vadonat újak. Kijelzőket fóliáztattuk. Már a legfrissebb Android 7 Nougat fut rajtuk. Dual simesek (2 sim kártya + memo kártya) ergo gyárilag kártyafüggetlenek. Mindkettő full tartozékos: doboz, leírások, töltő, adatkábel, headsett. Valamennyi tartozékuk új, bontatlan csomagolású.

A megadott ár természetesen egy darabra vonatozik azaz 38e/db.

Elsősorban eladók de ajánlattól függően akár cserélhetőek is. Csak külön-külön, egyben nem cserélem őket. Cserébe megkímélt állapotú androidos mobil jöhet szóba max a miénk áráig bezárólag. Lehet független, dual sim-es illetve vodafonos is de tilthatóval ne fáradj!!!

Előzetes egyeztetés után zuglóban szinte bármikor megtekinthetőek, kipróbálhatóak és persze azonnal elvihetők. Posta kizárt és nem is őrizgetjük senkinek. Mivel valóban újak ezért az áruk fix, nem alku tárgya! Üzenetekre igyekszem gyorsan reagálni de ha felhívsz úgy egyszerűbb és gyorsabb. 70-654-1812. Ezen elérsz :)

Inkább a személyes átvételt (nyilvános helyen!) és a készpénzes fizetést részesítsd előnyben (előre ne utalj!), köss tanúk előtt adásvételi szerződést, kérd el az eredeti számlát (és garanciajegyet). A Cserebere.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért, információkért, az eladó és vevő közti üzletkötésekért!

Azonnali kérdés-válasz (csak bejelentkezett felhasználóknak)

hely: Magyarország, Budapest
hirdetés típusa: csere és eladó
csere erre: mobiltelefon
csere érték: 0 - 0
állapot: használt
garancia: nincs
szállítás: vevőt terheli
fizetés: készpénz (személyes átvétel)
hirdetés feladva: 2018.01.15. (lejár: 2018.02.05.)
hirdető: sztracsi (2012.01.05. óta)
azonosító: 1081169
kattintások: 75
Megbízható azonosított hirdető
telefon:
06706541812  
email:
piktor0210@gmail.com  

Kereső